Belgijski proizvođač Packo pumps, koga Ostral d.o.o. kao distributer zastupa na tržištima Srbije, Crne Gore i Makedonije, je vodeći proizvođač centrifugalnih pumpi izrađenih od nerđajućeg čelika.

Od samog početka 1975. godine, Packo Pumps se opredelio za projektovanje i proizvodnju pumpi od nerđajućeg čelika namenjenih gotovo svim industrijskim granama. Od onda je preko 300.000 pumpi proizvedeno i ugrađeno u veliki broj različitih aplikacija.

Prve pumpe koje je Packo proizvodio bile su namenjene mlečnoj industriji, tako da su od samog starta Packo pumpe ispunjavale zahtevne higijenske uslove i imale mogućnost jednostavnog i detaljnog čišćenja.

Konstrukcija od nerđajućeg čelika i procedura elektropoliranja površina su dva standarda koja čak i danas izdvajaju Packo pumpe, a detaljno poznavanje industrijskih procesa za koje su pumpe namenjene postavile su Packo Pumps na mesto lidera na tržištu u različitim sektorima.

Široka paleta Packo pumpi obuhvata pumpe za higijenske aplikacije od kojih posebnu grupu čine pumpe namenjene farmaceutskoj industriji,  kao i pumpe namenjene drugim industrijskim granama za aplikacije koje zahtevaju izradu od nerđajućeg čelika.

Najveći broj pumpi Packo Pumps primenu nađe u prehrambenoj industriji: preradi mleka i mlečnih proizvoda, akoholnih i bezalkoholnih pića, obradi voća i povrća.

Drugi značajan segment čine pumpe namenjene farmaceutskoj industriji, gde zbog samog procesa vladaju ekstremni uslovi koje standardi proizvodnje nameću. No, i tu Packo ima rešenja koja podrazumevaju sterilne pumpe od nerđajućeg čelika sa standardnom završnom obradom površine od 0.4 μm, i setom svih neophodnih sertifikata.

Pored ovih, Packo pumpe nalaze primenu u procesima prerade otpadnih voda, proizvodnje biogasa, i mnogih drugih industrijskih grana.

U saradnji sa inženjerima i stručnjacima iz Packo Pumps, pronaći ćemo pravu pumpu za Vašu aplikaciju. Za više informacija možete nas kontaktirati.

Kao ovlašćeni distributer i servisni centar proizvođača Packo za tržište Srbije, u mogućnosti smo da Vam ponudimo adekvatan i stručan izbor pumpi za svaku aplikaciju. U ponudi takođe imamo i originalne rezervne delove, kao i uslugu servisa.   

Više detalja o proizvodima kompanije Packo Pumps možete pronaći na njihovoj internet prezentaciji ili nas kontaktirajte.