Više od šest decenija kompanija Netzsch razvija i proizvodi zapreminske pumpe. Specijalno dizajnirane za transport zahtevnih fluida, Netzsch pumpe se proizvode u velikom rasponu: od najmanjih dozirnih pumpi do velikih pumpi projektovanih za aplikacije u naftnoj industriji i rudarstvu.

Proizvodi

Preko 50.000 pumpi godišnje izađe iz proizvodnog pogona kompanije Netzsch: NEMO® zavojne (piton) pumpe, TORNADO® rotirajuće klipne (lobe) pumpe, maceratori/drobilice, oprema za dozirnje, kao i oprema specijalno projektovana za posebno zahtevne aplikacije.

Vodeću poziciju na svetskom tržištu pumpi Netzsch je postigao isključivo kvalitetnim proizvodima i originalnim rezervnim delovima.

NETZSCH NEMO® zavojne pumpe

NEMO® zavojne pumpe nalaze primenu u svim segmentima industrijske proizvodnje za kontinualni transport praktično svakog fluida koji podrazumeva

stabilan pritisak i nizak nivo pulzacija.

Bez obzira da li treba da transportujete mulj, hemikalije, lepkove, naftu ili jogurt, jedna od jedanaest tipova Netzsch pumpi uz različite veličine rotora/statora i pravilan izbor prirubnica sigurno će odgovarati Vašoj aplikaciji.

NETZSCH TORNADO® rotirajuće klipne pumpe

NETZSCH TORNADO® rotirajuće klipne pumpe se prvenstveno koriste u tehnologiji zaštite životne sredine i prerade otpadnih voda, i u hemijskoj industriji. Bez obzira na prirodu fluida, ove pumpe kontinualno pumpaju i istovremeno doziraju proporcionalno brzini rotacije. Velika prednost ovih pumpi je što su i pored malih dimenzija izuzetno snažne.

Lobe pumpe za industrijsku primenu treba da budu robusne i pouzdane u radu, uz lako održavanje.

Najširu primenu lobe pumpe imaju u postrojenjima za tretman otpadnih voda gde su namenjene za transport mulja. Druga velika oblast primene su biogasna postojenja gde se korite za odmeravanje potrebne količine fluida proporcionalno broju obrtaja/brzini. Kompaktne dimenzije lobe pumpi i lak servis su značajne prednosti kada je na raspolaganju ograničen prostor za ugradnju. Pojedini modeli lobe pumpi  NETZSCH TORNADO® Mobile se mogu postaviti na auto prikolicu i koristiti se na udaljenim lokacijama za različita prepumpavanja otpadnih voda ili muljeva u vandrednim situacijama i poplavama.


Kao ovlašćeni Netzsch distributer i servisni centar za tržište Srbije, u mogućnosti smo da Vam ponudimo adekvatan i stručan izbor pumpi za svaku aplikaciju. U ponudi takođe imamo i originalne rezervne delove, kao i uslugu servisa.

Više detalja o proizvodima kompanije Netzsch možete pronaći na njihovoj internet prezentaciji ili nas kontaktirajte.